Hotel Stavris
Kamers, studio's en appartementen

Voor uw vakantie op Kreta weg van het massatoerisme
in Sfakia, aan de zuid-west kust.

Kaart Kreta met locatie van Sfakia
Hotel Stavris, Chora Sfakion, Sfakia, Kreta

Kretenzische gastvrijheid

Hotel Stavris is een familie gerunde hotelaccommodatie in het dorp Chora Sfakion, zuidwestkust van Kreta. Wij bieden onze gasten schone kamers en studio's en appartementen met een kitchenette. Velen hebben direct uitzicht op zee. Ons hotel ligt op slechts 50 meter van het strand. Op ons terras bieden wij ontbijt en drankjes, en goed gezelschap, in de schaduw van een mooie boom. Ons gerenoveerde hotel staat bekend om haar gastvrijheid sinds 1969.

Vakantie-accommodatie

Wij kunnen u een-, twee- en driepersoonskamers bieden, alle met koelkast, en ook studio's met een kitchenette en een koelkast, en twee-slaapkamer appartementen met een kitchenette en een koelkast. Alle accommodaties beschikken over air conditioning, een eigen balkon met uitzicht op zee en / of uitzicht op de bergen, en een eigen badkamer met douche, wastafel, haardroger en toilet, en gratis Wifi. Ze worden elke dag schoongemaakt, en voorzien van schoon beddengoed en handdoeken.

Mooi weer

In Sfakia is het zomer vanaf begin mei tot half november. Het is een ideale plek voor zonaanbidders, met diverse rustige stranden en schoon zeewater. En het is ook een prachtig gebied voor wandelaars, met de vele paden en beroemde kloven in de omliggende White Mountains. U vindt alle informatie over het weer in Sfakia hieronder:

Startpunt

Vanuit ons dorp Chora Sfakion kunt u verschillende dagtochten ondernemen, zoals een bezoek aan de omliggende dorpen, met de veerboot of per huurauto. U kunt ook talrijke wandelingen starten op de authentieke voetpaden die de bergen doorkruisen. Er is een duikclub, vistrips, en yogalessen. U vindt goed eten en drinken in de plaatselijke restaurants. Er zijn geen bars of nachtclubs.


Perrakis familie

De familie Perrakis

Wij zijn uw gastheren Aris, Giorgis en Stavros Perrakis. Onze vader Stavros begon in 1969 3 kamertjes te verhuren boven zijn schoenreparatiewerkplaats in Chora Sfakion. Later zijn wij mee gaan doen en hebben het hotel uitgebreid. Stavris betekent "grote Stavros" en deze naam gaven we aan ons hotel.

Foto's van onze kamers, studio's en appartementen

Foto's

Bekijk foto's van de 2 gebouwen van ons hotel en van onze kamers, studio's en appartementen. U vindt ook foto's van de directe omgeving en de dichtstbijzijnde stranden en van de goede sfeer op ons "pleintje", onder de schaduwrijke tamarisk boom van ons terras, waar we ontbijt en drankjes serveren.

Ontmoet de lokale bevolking en onze gasten op ons terras

Ontmoet de mensen

Op ons terras kunt u kennismaken met de lokale bevolking onder het genot van een drankje, en ook met onze gasten van over de hele wereld. Veel van hen bezoeken ons elk jaar, één, twee keer of zelfs vaker, en een aantal van hen al sinds 1969! Sommigen komen om lekker niks te doen, anderen zijn gepassioneerde wandelaars.

Taxi transfer en huurauto Sfakia, Crete

Vervoer

We kunnen een taxi transfer voor u regelen direct naar ons hotel of een huurauto leveren bij uw aankomst op Kreta. Meer informatie hieronder:

Hoe vindt u ons in Chora Sfakion, Sfakia, Kreta

Hoe ons te bereiken

Hoe bereikt u ons in Chora Sfakion, zuidwestkust van Kreta, met de auto, met de bus, met de veerboot, de taxi of te voet.

Prijzen en online reservering

Prijzen en reservering

Om onze kamer- en service prijzen te zien klikt u hieronder voor onze prijslijst. U kunt daar ook on-line reserveren of ons mailen.


Contact

HOTEL STAVRIS - CHORA SFAKION - KRETA

Chora Sfakion, 73011 Chania
Kreta - GRIEKENLAND
Tel. +30-28250 91220
Fax +30-28250 91152

  Alle info over onze Studio's Stavris in Frangokastello

Greek National Tourist Organisation

  Bekijk onze andere accommodaties in Sfakia